Follow:

Deborah Milano Eye Design Quad & 24Ore Velvet Eyeshadow (20)


Vanaf einde februari komen er nieuw Deborah Milano Quad Design Eyeshadow. Er zijn 4 prachtige palettes. Vandaag laat ik jullie een Eye Desgin Quad Eyeshadow in “Turquoise Touch (07)” en een 24Ore velvet eyeshadow “Lilac Chiffon (20)” zien.
.

Turquoise Touch (07)
Met doorzichtige deksel kan je de kleuren zien. Er zijn 4 kleuren in. Op de achterkant kan je hoe de look kan gaan maken, maar je kan ook zelf eigen look maken. Er zitten sponsje maar die ik gebruik niet maar het is fijn dat erbij is.De swatches kan je zien. Met base of zonder zijn goed gepigmenteerd. De kleuren vind ik ook heel erg mooi. Leuk om ze te combineren. En het leuk om je eigen look te creëren. De oogschaduw is heel gemakkelijk te blenden.

Deze Quad kost €11.50 per stuk (8 gr.) Ze zijn vanaf eind deze maand te koop.


24Ore Velvet “Lilac Chiffon (20)”
In ronde zwarte verpakking met een speciaal gebogen applicator zie je prachtig lichte paars kleur.24Ore Velvet collectie heb ik er twee van die ik heb al gereviewd/geswatches (hier en hier). Deze velvet is dus de derde en ik moet zeggen, ik ben erg tevreden met pigmentatie van deze oogschaduw. Hij heeft een subtieler oogschaduw. De oogschaduw bevat een mix van microparels die het licht vangen en reflecteren. De oogschaduw kan je nat of droog worden aangebracht. De oogschaduw is heel gemakkelijk te blenden en brengen.

Er zijn in 6 verschillende kleuren en vanaf maart verkrijgbaar. Het kost €8,95 – 6gr. En de Quad kost €11.50 per stuk (8 gr.) Ze zijn vanaf eind deze maand te koop. Verkoopadressen bij jouw in de buurt kan je hier vinden

Behalve simple maar mooi verpakking hebben. Eerlijk wil ik alle kleuren hebben want beide oogschaduw de Quad en de 24Ore Velvet hebben prachtig gepigmenteerd en ik vind ze fijne oogschaduw, aanraders!

Share
Previous Post Next Post

You may also like