Follow:

Djess 23 months

Dear bloggie, Ik wil je wat vertellen dat mijn lieve zoon Djess is vandaag 23 maanden geworden. Oh my bloggie nog maar een maandje dan wordt hij 2 jaar. De tijd vliegt zo snel. Eerlijk bloggie wil ik terug naar toen hij nog kleine baby was. Zo lief en ik heb niet zo veel foto`s gemaakt (dat zei ik altijd) en jou papa Djess zei ..nou..nou ..veel foto`s heb je gemaakt. Ik vind het toch te weinig…ik bedoel de mooie foto`s van jou niet zo veel als ik naar de maps in de harddisk terug kijken . Toen was mama niet zo goed foto`s maken. Altijd gebruik met modus P ofzo. Maar goed moet ik toch tevreden zijn want ik heb zelf geen foto`s toen ik klein was 🙁 Vandaar mama klikt…klikt je iedere dag ..soort wrak toen ik jong niet veel foto`s heb. Dus dit moet je weten. Ja…Djess!

Ik merk wel de laatste tijd dat je niet pose wilt als mama je op foto`s wilt maken maar als mama naar papa vertelt dan je staat gelijk waar moet je staan voor foto`s 😉 Ondeugend ben je lieve Djess!

En nu zijn wij samen ziek. Ja..erg vervelend. Djess is ziek en ik word ziek. En vandaag kotste je erg veel..op je eetstoel, in woonkamer, slaapkamer, keuken en in de toilet. Mama moest vandaag schoonmaken, dweilen maar eerst even stofzuiger. Mama belde papa..want paniek al die kotsen van jou overal liggen en ik voel zelf niet lekker…struisna jadinya. De was al gedraaid en gelijk in de wasdroger en gelukkig kwam oma vanmiddag en Djess werd vrolijk van. Ja…Djess kreeg leuke boekje met vol tractors afbeeldingen. Dank u wel oma! Verder mama heeft ook wat dingen doen hier in huis. Dank u wel ma!

Eigenlijk wilde mama vandaag Enin Zenab (mijn moeder) bellen maar ik moest de hele dag met jou. Je wilt zo graag bij mama. geknuffeld..alles! Papa thuis ook wil je gewoon zitten op mama schot! Je kan niet meer he zonder mama. Maar vandaag werd jij af en toe ook beetje eh…eh…Je moet ook weten Djess…mama voel zich niet lekker dus niet eh..eh…straks word mama gek van. Ik begrijpt je wel Djess maar mama werd geïrriteerd als je eh..eh… Gelukkig weet je wat mama bedoel en lief again. Dank je wel Djess! Ja Djess begrijpt mijn gezichtsuitdrukking als ik boos ben 😉 en hij voelt het dat.

Nu slaapt Djess lekker terwijl ik dit typt lieve Djess. Ja zoals je weet mama kan niet meer zonder dhini.nl want deze soort diary voor mama. Anders moet mama oude wet in de boek schrijven. Daarna kan ik niet meer lezen wat heb ik geschreven want mama handschrift is kayak cakar ayam ha..ha..

Goed bloggie ..wat verdwaald schrijf ik hier. Niet over Djess in algemeen maar over alles wat. Het geeft niet toch bloggie. Ok nu klein beetje over Djess. Djess is nog niet geïnteresseerd om te leren bijv. boek lezen samen of als ik voorlezen..dicht zei hij of luister niet naar de verhaal of ik niet goed voorlees dat kan ook nog. Door ziek, eet Djess slecht en als eet alles er uit weer. Gelukkig drink hij genoeg. Oja als ik Djess op foto`s wilt maken, wilt hij niet 🙁 (niet leuk voor mij). Ik denk tot nu genoeg bloggie over Djess. Slaap lekker lieve Djess en dag bloggie!

xoxo Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like