Follow:

Dermasence Plus C

Dermasence Plus C
Bye bye summer! In de zomer tijd hebben wij onze huid met beauty producten beschermen tegen UV-straling. Met deze huideigen ‘sunblock’ moeten we voorzichtig omgaan. Nu wordt de dagen snel donker en dan het is tijd om onze huid te laten aanwennen met een multi-talent op beauty-gebied: fruitzuur, ook wel AHA (alphahydroxyacids) genoemd. Dat maakt je huid pas echt mooi! Er bestaat drie verschillende AHA-talenten van het merk Dermasence. Ik test een product Dermasence Plus C. In dit artikel lees je wat ik ervan vind. Lees je mee

DERMASENCE AHA Effects plus C € 25,00 ( 30ml. )

Dermasence Plus C
Multi-getalenteerd fruitzuur
Fruitzuren lossen dode of verharde huidcellen op. Dit maakt de huid egaal, zacht en vermindert een grauwe, vermoeide teint. Tegelijkertijd stabiliseert hun lage pH-waarde de zuurgraad van de huid en maken ze de huid resistenter. Ook bieden fruitzuren een diepgaand anti-aging effect, doordat ze bij langdurig gebruik de collageenaanmaak stimuleren. Het resultaat is een echt AHA-effect: een stralende, frisse en egale teint.

Dermasence Plus C
DERMASENCE AHA Effects plus C zit in een wit plastic verpakking met blauwe etiket eromheen. Er staat op achterkant van de flesje wat informatie en ook in de box zat er een nformatie papier in. De DERMASENCE AHA Effectsplus C combineert glycolzuur (8%) en vitamine C voor een intens effect. Glycolzuur dringt diep door in de huid om zo tekenen van huidveroudering effectief te bestrijden en verwijderd dode huidcellen waardoor de huidstructuur verbetert. Ureum en glycerine zorgen voorintensieve hydratatie, rode druivenextract werkt anti-oxidatief. Groene thee extract zorgt voor een goede huidverdraagzaamheid en glycolzuur beschermt tegelijkertijd effectief tegen vrije radicalen.

Dankzij een handig pompsysteem kan je gemakkelijk te bepalen hoeveelheid deze crème nodig voor je gezicht. De crème heeft een fijne structuur daardoor breng het fijn aan. Het trekt snel in, geen plakkerig gevoel. Het licht tintelende of warme gevoel wordt veroorzaakt door de celactiverende effecten van de fruitzuren – en is dus absoluut wenselijk. Zodra de huid gewend raakt aan de AHA-verzorging, zal het tintelende gevoel verminderen en na verloop van tijd volledig verdwijnen. Bij mij heb ik gelukkig geen last van tintelende of warm gevoel. Sàvond voordat ik naar bed ging, smeer ik deze crème over mijn gezicht. Ik merk gelijk dat mijn huid lekker zacht, stralender, stevig en egaler aanvoelt.

Dermasence Plus C
De crème bevalt mij erg goed, hij is fijn om in te smeren en je hebt weinig nodig. Mijn huid ziet stralender en egaler uit. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht en stevig aan. De crème is geschikt voor alle huidtypes. Fruitzuurcrème moet ‘s avonds worden aangebracht. Aanraders!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like