Follow:

Betty`s jade roller

2020-Bettys-Jade-Roller4a

Hoi..hoi…! Een paar jaar geleden heb ik blogpost over jade roller geplaatst, terug lezen kan je hier lezen. Vandaag blog ik weer een jade roller maar dan van andere merk “Betty`s jade roller”. Lees je mee

2020-Bettys-Jade-Roller4a Weet je nog niet wat is jade roller is? kan je hier lezen. Toen ik bij de action (voordat lockdown) zag ik deze al maar ik had toen niet gelijk gekocht. Ik zei..ik had toch al eentje maar ik ben zo nieuwsgierig dus besloot ik hem toch te kopen. Ik had hem eigenlijk al een tijdje deze gekocht en foto`s gemaakt en natuurlijk gebruik maar nog geen tijd om over te bloggen. In de verpakking is er een papiertje met daarop gebruiksaanwijzingen in allerlei talen inclusief Nederlandse taal. 2020-Bettys-Jade-Roller4aaa 2020-Bettys-Jade-Roller4aaaa Betty`s Jade roller heeft aan beiden kanten roller : een met een grote jade en de andere met een kleine jade. Op de achterkant van de verpakking staat dat deze jade roller is natural jade is. (een edelsteen). De steen heeft lekker koud, geeft dus verkoelende werking.

Voordelen:
– vermindert donkere kringen rond de ogen
– extreem ontspannend
– stimuleert de doorbloeding en zuurstof voor een natuurlijke glans
– verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels in het gezicht
– helpt bij het absorberen van crème, olie en serum voor een beter resultaat
2020-Bettys-Jade-Roller4aaaaa Als je voordelen leest, zou ik wel graag dagelijks gebruiken maar helaas gebeurt bij mij niet zo daarom zie ik weinig resultaat. Ik gebruik wel mijn handen om mijn gezicht te masseren want deze jade roller is helaas maakt een beetje lawaai. De roller werkt wel goed maar geluidje vind ik niet zo fijn. Hopelijk niet alle Betty`s jade roller zo`n lawaai maken. Dus ik pakt weer een andere jade roller die ik een tijdje terug al uitgetest. Jammer van de geluidje want ik heb nog een jade roller nodig zodat ik met twee jade roller mijn gezicht tegelijkertijd masseren. Ik koop deze jade roller bij de Action. Heb je ook deze Betty`s jade roller?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like