Follow:

Dhin & Djess`s outfit of the day 25.09.10

Lekker vroeg zijn wij vandaag naar centrum geweest. Het was prachtig weer :sun: dus buiten de stad parkeren en lekker gelopen naar centrum toe. Dus toch ff foto maken van my outfit van vandaag, maar van te voren heb Djess`s outfit eerst op foto :pict:

Dhini : – Esprit Jurkje (van 2 – 3 jaar geleden) – Esprit legging – Vera moda Jeans Jacket – Esprit tas en UGG short.
Djess : Hema Rompie, Lief tshirt (cadeautje), Hema sokjes en groene schoenen (cadeautje)

In het centrum zijn alle eerst ff langs Douglas om de waardebonnen in te ruilen en van W.I.C. waardebonnen om mini manicure te krijgen. Het was druk bij Douglas dus wij gingen ff naar andere winkels o.a. V&D om lekker broodjes te eten. Myn lieve man met Djess naar Arjo`s kennis die in het centrum wonnen dan ik ging naar Douglas voor mini manicure. Eerlijk gezegd heb nog niet manicure gedaan en het was heerlijk dus wil toch in echte manicure doen maar ik denk dat best duur dus misschien moet tijd maken om zelf manicure te doen :yes: De nagellak die op myn nagels op heb geen idee (staat niet de naam van de nagellak). Dan ff langs The Body Shop daar zag ik actie 3 halen 2 betalen maar heb no buy deze maand dus gewoon snel myn hand insmeren met TBS handcream tester 😀 . Daarna ging ik naar Arjo toe die bij zijn kennis. Terug naar langs V&D weer en daar smeerde ik myn hand met Sabon handcream en het was heerlijk cream :inluv: maar remmeber no buy 😀

Hieronder een paar samples die heb ingeruild

Givency Play, Guerlain Idylle, Guess Seductive, Bvlgari Aqva (mannen geur), Lancome Teint Miracle en youth Activator, Venus day & night cream en Collistar Energetic Anti-Age cream.

Terug langs myn lieve schoonouders en dan naar huis.

Ik wens jullie fijne avond!

Share
Previous Post Next Post

You may also like