Follow:

Dhini diary : Beetje goed!

Untitled
– Mijn man voelde zicht niet zo lekker. Ik masseerde hem elke avond. Gelukkig voelt hij zicht nu stuk beter.

– Het lukte nog niet om even middagdutje te doen. Ik kan wel even mijn ogen dicht maar niet echt slapen.

– Gisteren middag begon Djess`s lichaam tot in de avond. Op voorhoofd lag ik nat doekje zodat de warm daalt. Djess voelt beetje stuk beter. En Djess gaat wel gewoon naar peuterzaal.

– Hoop dat alles weer gezond bij ons thuis. Het is niet leuk als ziek is.

– Sparen en terug betaald aan mijn lieve man voor mijn camera. Nog drie maanden te gaan dan alles betaald. Het is toch geluk om niets te kopen…bedoel…ik koop niet meer make-up, nagellak, fashion (kleding, sieraden etc). Hoewel zie ik heel leuke dingen voorbij komen op beautyblog werelds maar ik kan volhouden om niks te kopen.

– Qua kleding wil ik wel wat kopen zoals trui, sjaal maar ik weet het niet of ik ga ze kopen want ik wil ook sparen 😉

Share
Previous Post Next Post

You may also like