Follow:

Dhini diary : Familie & alles nog wat

me
Canon 600D + 50mm/1.8

Zie je mij nieuw header (weer) 😉

In plaats van wist je dat? Ik ga hoofd titel veranderen naar Dhini diary en erachter wordt zelf aangepast. Deze titel staat in de categorie dhinilicious-perosnal en of dhini & familie en in de tags zijn the same.

Familie
– Vandaag is mijn schoonvader ontslagen uit het ziekenhuis.
– Het gaat goed met mijn familie. Fijn om te horen.
– Djess hoest en snot. Aduuuh!
– Het gaat goed als ik Djess naar peuterzaal breng. Heel fijn!

Alles nog wat
– Na de snagit gedownload, heb ik er een probleem ….in mij artikelen zie ik nu links die echt eigenlijk reclames zijn 🙁 Hier moet ik naar professioneel (mijn lieve man) vragen hoe komt dat allemaal gebeuren.
– Het is wel leuk om video tutorial te maken maar ik heb geen andere inspiraties ha…ha…ideeën?
– Twee beautyboxen heb ik opgezegd. Glossybox al een tijdje geleden al opgezegd en vandaag de beautybox.
– Nagellak van minerale oogschaduw maken en ze zijn al klaar maar eentje ben ik kwijt 🙁
– Als er bij in de buurt was, zei ik altijd pahit (biter)…pahit…(herhaalt tot de bij weg). Dat doe ik toen ik nog in mijn geboorteland woonde. En ja hoor..de bij vliegt ver weg 😉
– Onze droogmachine is vanaf vorige week kapot gegaan. 🙁

Share
Previous Post Next Post

You may also like