Follow:

Video tutorial foto bewerken

In de comment las ik een reacie van Josephine over SnagIt. En dankzij Josephine kan ik deze foto tutorial maken. Bedankt meid! Ik heb snag it gedowload en dit is Trial versie want deze programma moet ik betalen als ik wil verder gebruiken. Omdat ik wil zo snel deze tutorial maken dus trial versie ..is ok 😉
Excuus voor mijn stem want het is helaas onduidelijk en dit is voor mij alle eerste keer. Hier is mijn eerste tutorial filmpje van deze foto

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fpo4_k0bl3E[/youtube]
– Action – Urban Deligt van Paint the moon
– Star texture kan je googleen en downloaden.
– Brush(es) kan je ook googleen en downloaden.

Ik hoop dat het duidelijk genoeg en je vindt dit leuk. Als nog vraagje, laat in de comment hieronder. Slaap lekker straks!

Share
Previous Post Next Post

You may also like