Follow:

Dhini diary : Hujan-hujanan!

Vroeg gingen Djess en ik naar gymzaal. Vandaag moesten wij echt naar gymmen want 3 keren niet geweest. Ik voelde me toen toch best schuldig. Maar goed…Gelukkig was het droog dus ik kon lekker rustig fietsen want wij vertrokken vroeg. Djess probeerde alles. Op twee dingen wilde Djess in het begin niet. Djess vond dat eng maar toen wij samen doen en dan lagi…lagi…mamma lagi…en lagi….Dus heeft Djess alles gedaan. Goed zo Djess.

Toen wij naar buiten liepen, zagen wij buiten regenen. Wij zaten binnen eventjes maar het regen ging gewoon door. Toch maar fietsen en snel supermarkt in en hup..goes…goes…richting huis fietsen. Op de foto heb ik even afgestapt om even foto`s te maken. Met Djess achter mijn fiets kon ik niet tegelijk foto`s maken tijdens fietsen.
Untitled
Untitled
Canon Powershot A2200

Helemaal nat ….gelukkig droeg Djess jas met capuchon, ik niet. Dus ik had natte haren. Maar ik voelde me zo heerlijk in de regen. Dat is lang geleden loop/ren/fiets ik in de regen. En het was niet zo koud vandaar dat ik genot van. Ik schreeuwde tijdens fietsen…Jihaaaaaaaaa…jipiieeeee……jihaaaaaaaaaaa want niemand op straat dus ik kon hard schreuwen….Heerlijk….in de regen fietsen. Ik heb geen idee maar ik voelde me zo heerlijk…ik geniet echt er van dus ik fietste gewoon rustig. Thuis gingen wij snel onder de warm water…heerlijk! Ik wens jullie prettig avond! Slaap lekker straks!

Vind je ook af te toe heerlijk in de regen fietsen/lopen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like