Follow:

Sephora top coat Twinkle Twinkle


Deze top coat heb ik van lieve Deb gekregen. Eer gisteren konden jullie een artikel daarover. Vandaag ga ik jullie een van drie producten zien namelijk een top coat van merk Sephora. Van deze merk heb ik nu al twee, de andere is ook van Deb gekregen, maar dan een nagellak (artikel). Superlief van haar!


als basis lak ik mijn nagels met nagellak die ik op Nicole heb gewonnen. Trouwen de nagellak die ik heb gewonnen, wil ik nog swatches. Van duim naar pink – Catrice – Catrice (beide van FeMALE limited edition) en NYC

Met top coat Sephora top coat twinkle twinkle. Wat leuk naam he!


Allemaal heb ik maar een laagje gedaan. Het geeft mooi effect maar niet zo goed te zien op foto wel goed zichtbaar op donkere achtergrond. Om meer effect flakie te krijgen, doe je maar meer laagjes lakken. Heb je zelf al ervaring met deze top coat?

Share
Previous Post Next Post

You may also like