Follow:

Dhini diary : Veel te vroeg

Untitled
Prachtig weer vandaag maar helaas is mijn lieve man niet thuis. Hij gaat nu in eentje naar zijn kennis. Only me en Djess nu. Even snel even fietsen hier in de buurt. Beetje koud maar heerlijk!

– Woensdag, 3 okt 2012. Het regende maar ik vond dat heerlijk in de regen fietsen. (artikel). Djess heeft goed gedaan in gymzaal.

– Donderdag, 4 okt 2012. Ik weet het niet wat is er gebeurd met mij. Op donderdag fietste ik in de regen naar peuterzaal Djess brengen. In mijn hoofd vroeg me af waarom ik de alarm in mijn mobiel nog niet hoorde. Logisch want het was nog maar 8.10 maar ik fietste gewoon door. Toen wij in peuterzaal aankwamen, zag ik natuurlijk nog niemand, wel een paar lerares zijn bezig in hun eigen locale. De juffrouw van Djess zelf nog niet aanwezig waren (nog vroeg). Maar wij gingen toch gewoon naar binnen. Daar zaten wij en toen kwam een juffrouw van andere klas en zei dat wij niet binnen mocht te wachten. Ik zei tegen haar..buiten hard regen. Ja maar officiële mochten jullie niet binnen..buiten wachten onder de dak. Dak …are you kidding me?! Kijk is hier kleine kindje. Wij moeten buiten in de regen wachten. Ik heb geen paraplu bij mij want ik kan niet fietsen en paraplu in andere hand. Vandaar nam ik geen paraplu. Ik vind dat echt niet leuk. In de regen fietste ik terug naar huis. Ja…i know…mijn schuld te vroeg vertrokken en ook in de regen…stupid me dus. Ander keer ga ik niet meer zo vroeg vertrekken vooral als slecht weer is. You know…als het niet regende, wachte ik gewoon buiten of even wandelen daar in de buurt en of terug naar huis, maar het was keihard regen dus vandaar dat Djess en ik snel naar binnen rende (school).

– Ik voel me erg schuldig want drie keren op een dag moest Djess in de regen..heen..weer en heen again.

– Djess op donderdag was happy want de andere juffrouw was vandaag aanwezig. Ze heeft juffrouw Turkan. In het begint toen zij is al lief op Djess. Ik zag ooit Djess zat naast haar toen buiten spelde want Djess was toen verdrietig dat geen mamma in de buurt was. Mamma..andere juffrouw, vroeg Djess (Djess bedoel juffrouw Turkan).

Share
Previous Post Next Post

You may also like