Follow:

Myn gezicht zonder en met make-up


NIET SCHRIKKEN….!
Ik laat jullie zien myn gezicht, geen foundation, geen make-up..helemaal niks. Ik heb wel zachte huidgezicht maar daar hier zien jullie kleine pukketjes, geen puisjes of meeeters dit oorzaak van dikke medicijn. Ja.. ik wil iets meer gewicht hebben, vandaag slikte ik dikke medicijn. Benieuwd hoe my gezicht zonder niks.

net gedoucht en ziet er nog slapperig uit


pukkeltjes en oorzaak van de medicijn


Weten jullie hoe kan ik die pukkeltjes in ooglids verwijderen?
Jullie zien hierboven..heb ook pukkeltjes op my ooglid (beide ogen). op myn wangen is gatje..die oorzaak van dikke medicijn en werd puisje. Ik drukte die puisje tot de bloed eruit en dan wordt gatje. Onder de ogen zien jullie lacht lijntje 😀 (nou rimpel eigenlijk, ja…ben niet 20 meer he!)
De onderste my lippen zien jullie beschadig he…Ik had ongeluk toen nog jong!

niet te zien verschil he!...bah :bleh:


Hierboven zien jullie ..de ene kant zonder foundation en de andere kant met foundation maar ik zie geen veschil van, alleen maar met de foundation iets witter dan die zonder want myn foundation is eigenlijk iets te wit. En nu ga dan maar naar met make-up

Gezicht : Revlon foundation (kom review over), Argan dagcream (kom review over) MAC blot powder, Benefit blush 10, Nars Deep Throat, Ogen :NYX Jumbo, Beauty Factory 15 Neutral, Lippen : Clinique PinkBerry, Eyeko Lipgloss Portobello, Kate eyeliner

Weten jullie hoe kan ik die pukkeltjes in ooglids verwijderen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like