Follow:

Dhini.nl in 2014

Een tijde geleden download ik Jetpack plugin maar ik heb geen idee hoe werkte dus ik laat hem zitten. Toen ik op Saar`s site met de cijfers van haar site, geen idee hoe Saar weet?!. Ik dacht aan Jetpack plguin en dus tijd om te actieveren en uitzoeken hoe Jetpack werkt. Eigenlijk heb ik al WP account maar vergeet de pass dus ik heb nieuw aangemeld dan voila… ik heb nu Jetpack plugin. Dan nu kan ik de statiestiek van mij site zien. Toch leuk om te weten. Hier zie je dan resultaat volgens Jetpack plugin

 photo 2014DhiniNLstaat_zps332e5baf.jpg
De meeste reactie is van Deb, Jorien, Fabulous Heidi en Bertine. Superbedankt dames voor jullie reacties in mij blog.

Hopelijk volgend jaar wil ik meer meer unieke bezoekers willen en natuurlijk jullie reacties zijn altijd welkom. Dus aarzel niet om een reactie achter te laten.

Share
Previous Post Next Post

You may also like