Follow:

Dhin`s buik in 34 weeks

bedankt again to myn lieve man om mij op foto te maken

Vandaag is my zwangerschap alweer 34 weken. Sinds ik zwanger ben, durf ik niet meer op buik te slapen en op zijkant is ook niet prettig want ik voel echt de baby schopt. Ik weet het net of die baby prettig of niet met deze houding en dus ik lig op myn rug slapen…dan kunnen wij heerlijk slapen :slaap: want wij vinden met deze houding prettig vinden :yes:

Ik voel nu echt als de baby in myn buik bewegen..soms echt hard genoeg (beetje zeer onder de baarmoeder) en ik zei altijd tegelijk overheen myn buik wrijven….Doe rustig my lieverd…dat doet zeer he! Dan die baby doet ook rustig aan…Dank je wel lieverd…je bent echt lief ….!

Wel zo druk in myn buik vooral als ik leuke dingen doen …de baby beweegt de hele tijd. Myn aandacht trekken, denk ik…ja.. ik moet ff aandacht geven aan onze baby in myn buik. Dus ga ik snel liggen en overheen myn buik wrijven en tegelijk praat ik.

Ik voel me nu beter dan een paar dagen terug.

Share
Previous Post Next Post

You may also like