Follow:

Dhin`s buik in 39 weeks

Gisteren morgen zag ik beetje bloed eruit (licht vaginaal bloedverlies) en myn lieve man belde gelijk de vk om te vragen. De vk zei geen zorgen te maken. Gelukkig was het niet zo veel (druppel op tapijt), best geschroken natuurlijk voor ons. En dus draag ik nu maandverband, toch onprettig als de onderbroek wordt nat.

Vandaag, vroeg in de ochtend ongeveer om 04:15 werd ik wakker om te plassen en kon echt niet volhouden. De plassen stroomt vanzelf eruit en in de maandverband zag ik beetje bloed en myn lieve man zag de prop eruit. Helaas kon ik niet zien wat stroomt echt hard die plassen.

Terug lig in de bed op linkerzij dan voel ik me pijn onder de baarmoeder (voorweeën). Ik adem diep in door de neus en blaas de lucht weer langzaam uit (zoals in de zwangerschapyoga heb geleerd) dan weer rustig. Maar een paar minuten later weer en zo maar door…gelukkig niet zo lang. En wij konden verder weer slapen.
Ongeveer om kwart voor 7 en 8 en 9 weer voorweeën maar heel fftjes (bedoel 3-5 minuten ofzo…sorry heb niet gelijk naar de klok kijken want concentratie in en uit ademen :D)

Nu beweegt onze wondertje rustig. Ik heb nu echt harde buik vooral als zitten en lopen…als liggen dan myn buik lekker ontspannen.

Nu ga ik dutje doen want heb tekort geslapen vannacht :slaap:
Fijne zondag allemaal…!

Share
Previous Post Next Post

You may also like