Follow:

Dhin`s miniaturen & Samples parfume stash (augustus 2012)

Hi…! Vandaag show ik mijn miniaturen en samples parfum stash. En vroeger printte ik Douglas waardebonnen uit en dan ging ik naar centrum om ze in te ruilen voor samples. Helaas werkt niet meer de printen dus geen sample binnen. De nieuwste samples heb ik op nails and lifestyle gewonnen (artikel).

Miniatuur Parfum
Miniatuur ParfumMiniatuur ParfumMiniatuur Parfum
Er zijn aantal parfums die niet in miniaturen horen zoals Kenzo – Flower, Addict – Dior. Ze moeten in parfum stash horen. Ik bewaar ze in apart want ik ben bang dat ze snel op is. Ze ruiken heerlijk..love love it. De miniaturen parfum bewaar ik in een doos (Dior Addict). 13 miniaturen, 5 iets groot flesje. Niet zo veel toch!

Nu gaan wij naar samples parfums die ik heb gewonnen, gekregen of als free gifts. Super leuk om ze te krijgen.
Sample ParfumSample ParfumSample Parfum
Canon 600D + 50mm/1.8

Ik bewaar in een koffertje (bij Action gekocht) en nu bomvol met samples. Het past niet meer. Ongeveer 45 samples parfums zitten in die koffertje. Het valt best mee toch?!

Gebruik je de miniaturen en samples parfum of bewaar je ze?

Share
Previous Post Next Post

You may also like