Follow:

Dhin`s wishlist

Images bron : pilgerbags.nl,ebay, ebay fotocola2000, avantius.nl

My wensen deze keer niet beauty producten maar dingen voor my camera. Beauty producten, fashion dingen wil ik natuurlijk wel wat kopen en sommige staan ook in my wishlist.

1. Camera tas €159 Mooi style camera tas met vakjes voor xtra lenzen en handig met lange hengsel. I just want it, alleen de prijs toch best prijzig. Dan ik moet flink sparen.
2. Daglampje GBP 3.50 ik heb op ebay gezien. Om voor foto`s te maken, handig als daglampje hebben vooral als somber weer is. Een tijdje heb ik wel al uitgezocht bij IKEA, KARWEI maar niet kan vinden. Weten jullie waar ik daglampje kan kopen?
3. Light Refelctor 8,79USA Ik wil graag experimenten met deze light reflector. Het lijkt handig om toch eentje te hebben.
4. Statief €14.95 Ik heb al gezocht en de statieven zijn erg vrij duur maar ik zag aantrekkelijke prijs op Avantius.nl. Ik heb geen hoe strekt die statied is voor die prijs. Ik heb al een statief maar dan kleine statief. Met lange statief is handig als buiten in eentje foto`s wil maken. Natuurlijk graag met draagtas erbij, dat zou handig zijn.

Ik moet dus flink sparen om alle dingen tegelijk te kunnen kopen.

Wat zijn jullie wensen op dit moment?

Share
Previous Post Next Post

You may also like