Follow:

What I am wrong?

Op myn een paar vorige vorige blogposten schreef Ik altijd over geld… geld… en geld…! En ook over familie, over myn dromen. Voor myn lieve bezoekers zijn dit is te opvallend. Waarom Dhini schrijft altijd dat. What is wrong with me? En Am I wrong? 🙄

Ik denk voor mij persoonlijk normaal want zonder geld kunnen wij niks doen zoals leven, vakantie, opleidingen enzo…

Wij werken toch voor geld?! Of toch… voor het leven. Ik denk dat voor sommige mensen werken voor geld dan kan straks ervan genietan en voor andere sommige mensen voor het leven dan kan straks brood en belegd kopen voor zelf en familie leden (kinderen enzo). Of misschien werk is leuk niet voor geld of…. toch heeft andere redenen dat heb Ik geen flauw idee.

Kapitalist…! Ja… dat ben Ik, denk Ik want Ik werk voor geld en Ik wil geld.  Als Ik geld heb, kan Ik toch wat leuk doen. Am I wrong?

En Ik ben ook gewoon mens zoals die nooit tevreden zijn,  die hebberig kan zijn enzo… dat ben Ik om eerlijk te zijn. Am I wrong?

Eerlijk is eerlijk..! Ik geniet ook van andere dingen, hoor! Niet alleen aan geld denken?!

Ik vraag me nu af en omdat vanwege myn vorige…2x blogposten dat Ik…

Myn ouders wil verwennen, naar hun geld sturen enzo… Is that wrong? Am I wrong about this?
Ok! Dit is niet my taak maar dit is puur van mezelf om hun te bedanken want ze hebben alles gedaan voor hun kindjes in hun eigen kracht. Ik begrijp… dat is hun taken als ouders maar als nu doe Ik voor hun. Am I wrong?

Myn ouders werkten zo veel en hard dag en nacht. Ze wisten zelf niet meer wanneer nacht en wanneer dag. Ja dag wordt nacht en nacht wordt dag vooe hun omdat ze werkten zo hard voor ons hun kindjes en dat begrijp Ik als hun taken is als ouders maar….

Als nu wij hun kindjes voor hun terug doen?! zoals geld sturen als Ik xtra het heb als dank (just als dank voor alles)Am I wrong?

Myn ouders vragen nooit geld naar hun kindjes behalve echt echt echt nodig is. Dit is gewoon myn eigen idee om hun te bedanken. My ouders kunnen niet meer hard werken vanwege ziek (myn vader) en voor myn moeder (Wij haar dochters vinden het genoeg voor haar). Ze hoeft niet meer te werken. Ze hebben zo veel en hard gewerkt tot naar buiten Indonesia. (Ik wil over dit verder vertelen/posten) Als nu wij voor hun terug doen. Am I wrong?

Gelukkig myn oude zus kan regelmatig (Elke weekend) naar myn ouders bezoeken dus Ik voel me fijn als goed gaat met hun, hoewel ze zelf erg druk met eigen leven (gezin). Dank je wel Mbak :blowkiss:

Als Ik veel leuke spullen zoals bautyproducten, kleding, tassen enzo hebben? Am I wrong?
Ik ben gewoon mens, mensen? Gewoon mens, vergeet niet dat ja?
Gewoon mens die zo veel leuke dingen willen hebben of kunnen kopen. Ik wil dat ..dit…dat …dit..
Am I wrong?

Als Ik geen gewone mens, denk Ik dat Ik dat dingen niet nodig. Nee…! Of misschien moet Ik naar andere planet verhuizen (naar planeet Mars, bijv.) of jullie hebben idee waar moet Ik heen?

[note]Heb email van myn jonge zusje weer ontvangen :yes: [/note]
Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like