Follow:

DIY – ei kaarsen

Untitled
Kaarsen in cups hebben jullie al natuurlijk op verschillende blogs gezien en eerlijk wil ik ook maken maar ik moet eerst de cups kopen/hebben (excuus om naar Kringloop te snuffelen). Een tijde geleden wil ik al lang ei kaarsen maken en vorige jaar heb ik eindelijk gemaakt. Nu tijd om te laten zien. Hierover heb ik ooit op een blog gezien en het lijkt leuk om ook zelf te maken.
Untitled
Wat heb je nodig :
– Kaars/oud kaars
– Leeg eieren
– lonten
– satéprikkers
– pan
– crayon voor kleurtje

Hoe maak ik het?
Smelt de kaarsen au bain-marie en vis de lonten eruit. En voeg de crayon toe (kies de kleuren zelf wat je wilt). Neem de nieuwe lont tussen de satéprikker en daarna giet het vloeibare voorzichtig in ei. Wanneer het kaars een beetje hard is, kun je de safeprikkers weghalen.

UntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like