Follow:

DIY – deur geluiddempers (recyle)

DIY deur geluiddemper
Langzamer wordt de temperatuur warm en ik doe meestal de ramen, de deuren lekker laten openen. De frisse lucht laat lekker naar binnen maar als de wind iets te hard dan hoor je harde knallen of vervelende geluidje van de deuren. Dat vind ik best irritant. Ik heb toen de handvat van de deur met schuim en het werkt goed, geen last van harde knallen van de deur tegen de muur. Nu heb ik andere last van alle deuren als de deur klap dicht door de wind. Irritant is dat. Dus bedacht me om zelf deur geluiddemper te maken. Kijk je mee

WAT HEB JE NODIG

DIY deur geluiddemper
– Schuim (schuim beschermen)
– Schaar
– Velt (Action, Bigbazar
– Naaimachine
– Klitband (Action
– Stof (Action
– Elastiek (Action, Bigbazar, Hema

Aan de slag

deur geluiddemper
1. De schuim verpakt in velt. Alle kanten van de velt goed dichtnaaien
2. Daarna doe de stof en alleen een kant dicht naaien
3. Elastiek bij beide kanten dan goed naaien.
4. Laatste naai de klitband. Klaar!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like