Follow:

DIY : LEGO goodiebag paper

DIY LEGO goodiebag paper
Dit jaar wil mijn zoon zijn verjaardag met aantal kinderen samen vieren. Vorig jaar wilde en had ideen maar dit jaar ga ik voor makkelijk doen. Wij gaan zijn kinderfeest niet in huis doen maar wij gaan naar leuke plekje. Ik ga niet hier verklappen. Wel heb ik plan om iets aan de kinderen te geven als de kinderfeest klaar is. Maar ik kan kant klaar gele papier tas nergens vinden. De meest met patroontjes. Toen ik bij Kruidvat was, zag ik enveloppen en ting…ik heb idee. Kijk mee hoe ik deze LEGO heb gemaakt.

 photo 2017DIY3ee_zpshlchs5go.jpg
Wat je nodig :
– Papier (liever gele papier kleurtje maar ik gebruik enveloppen – kruidvat)
– LEGO template (minifigure hoofd – google/pinterest)
– schaar
– potlood
– lijm
– Permanent marker/pen
– LEGO steentje (ik gebruik vier en drie want Djess is toch 7 jaar oud geworden)

Wat moet je doen, zie je de filmpje

DIY LEGO goodiebag paper
Ik heb er een minifigure hoofd met geel gekleurd. Het is wel leuk geworden maar zonder geel kleur ook mooi, vind ik.
Wat zit er in de LEGO goodiebag? Nog geheim (geen iets van LEGO. Dat zou wel graag!)

Veel DIY-plezier

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like