Follow:

DIY – verjaardag versiering

Nog twee weken is er iemand jarig bij onze lieve ventje en deze keer wil ik verjaardag versiering zelf maken (net al veel tijd, eigenlijk niet hoor) maar goed…ik wil gewoon zelf maken. Ik hou eigenlijk van knutselen als ik genoeg vrij tijd heb. Goed ik maak tijd om wat te maken. Vandaag ga ik preview laten zien. Hoop jullie leuk vinden.

Zelfgemaakt verjaardag versiering

Wat heb je nodig
Niet zo moeilijk. Je kunt vinden in je huis zoals
– Oude Doos/Karton (van pakketje ofzo of karton toen ik fotoalbum van Hema afgehaald)
– Schaar
– Papier
– Pen – (zwarte pen gebruik ik – Action en Lidl)
– Pritt of andere knutsel lijm
– Printer
– Inpakpapier (zwart wit die van Hema)
– liner
– Potlood
– Draad (wol of keukendraad)
– alfabet stempels (Kruidvat en Hema)

Zelfgemaakt verjaardag versiering
DIY #1

Op de doos teken je nummer die mijne 5 want DJ wordt 5 dit jaar. Ik verfde met acrylverf maar ik vind het niet zo goed geslaagd toen ik hem tekende dus ik plakt met gewoon wit papier en daarna plakt ik met foto`s DJ vanaf DJ`s baby tot heden. Deze zou ik binnen hangen

Zelfgemaakt verjaardag versiering
DIY #2

Daarna maakte ik nog eentje en ik plakt hem met inpakpapier en die voor de deur hangen buiten. Hopen maar dan niet regen want hij is van papier he!

Zelfgemaakt verjaardag versiering
Zelfgemaakt verjaardag versiering
DIY #3

Vorige jaar heb ik ook zelf slinger gemaakt en dit jaar ook maar dan anders. Ik tekent soort lange driehoek met potlood daarna knip ik ze en tekeningen maken met zwarte permanent pen. Dot, stripjes en letter Happy Birthday

Zelfgemaakt verjaardag versiering
DIY #4

Wij hebben heel veel bellenblaasjes gekocht bij Action want ik ga ze voor traktatie op DJ`s school. Ik maat de papier om de label zelf te veranderen. Ik gebruik alfabet stempel (Kruidvat en Hema) en 5 nummer mocht DJ zelf tekenen. Daarna tekent stripjes en plakt hem op bellenblaas.

En voor wat lekkers, denk ik dat mijn schoonmoeder haar lekker appeltaart bakken en ik ga misschien kwark maken. Loempia`s

Share
Previous Post Next Post

You may also like