Follow:

Geshopt : Ikea, Xenos en Albert Heijn

Ok…ik denk dat ik overdrijven dat ik voor derde artikel vandaag posten maar ik kan niet wachten om hem online te zetten. Ben ongeduldig persoon. De number one ongeduldig person zei mijn man altijd 😀 Goed..gisten heb ik wat dingen bij Ikea, Xenos en boodschppen bij de Albert Heijn en ik wil toch aan jullie snel laten zien.

Untitled

Untitled
Bij Ikea heb ik een kussen en een kussen voor binnenkant. 2 wit Hoeskussen om te stempelen (alleen niet zo goed gelukt met stempelen, dus met kwastje doen om de kleur mooi te krijgen). Een dekbedovertrek, 2 bos voor expedit kast, 2 tissue voor DJ`s verjaardag, papier rol voor tekeningen, bakje (3 per set) kruiden, twee garnalen, naaigaren, testielpen, kwasten (geen idee waar), 1 AAA batterij, 1 pakje drink (3 pakjes per pak)

Untitled
Helaas kon pap niet naar media markt gaan want DJ was moe en voordat naar Media wilde hij naar Xenos mee hoewel dachten wij dat ik alleen naar Xenos en DJ met papa naar media markt of andersom (DJ met mij maar DJ wilde naar wij direen, DJ vindt gezellig zo, denk ik). Bij Xenos heb ik niet lekker gekocht 3 dr. pepper (zo benieuwd, nog nooit gedronken), 7up, water evian, scones bakken, nummer vormen, sateprikers, mie

Untitled
Voordat naar huis reden wij richting wijkcentrum Bieshof. Bij Albert Heijn kochten wij 3 moeslie (mijn man wilt alleen deze moeslie), spring roll (ja..weer bij AH, happy want een tijdje verkocht niet die springroll), spruitjes, 2 zakjes snacks, 2 half broodje voor DJ en pap en 1 half krentenbrood, Soja melk, 2 appelmoes, strop voor als pannekoek bakken, 2 pannekoek pakjes, pizza pakjes, panneer en 2 mini moestuintjes erbij.

Dat was het.

Salam manis, Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like