Follow:

Djess 21 weeks


Djess is vandaag 21 weeks en nog 5 dagen te gaan dan word 5 maanden. Oei…oei…wat tijd gaat snel zeg! Een paar weken terug (geen precies de datum, not goed van me) begon Djess naar eigen handjes en voetjes kijken. En Djess kan heel goed nu zijn speelgoed, spoegdoekje vast houden. Djess`s geluidjes ook meer…als in de ochtend wakker word, maakt hij geluidjes oeeeeh…grrrr enzo…

Met mij…Eergisteren een van my borst (de linkerkant) werd hard…het deed echt pijn..niet prettig. Ik heb afgekofd maar helpte niet. Voordat naar bed ging, leg ik warme doekje en toen Djess wilde drinken in zijn slaap dat is kans om my borst weer soepel te maken. Tijdens BV, masseerde ik myn borst gelijk en zei…kom Djess veel drinken, help mama`s borst. Na een paar keren. Gelukkig is nu my borst weer soepel …thank you Djess :muah:

P.s. met Sigma-lens heb deze foto gemaakt, nog niet helemaal zoals wat ik wil (nog niet tevreden) maar in dit geval best geslaagd. Ik moet echt veel leren met alle instellingen/programma’s

Share
Previous Post Next Post

You may also like