Follow:

Djessvh : Bye messy krulhaar

Djessvh
Djess`s haar is best lang genoeg. Ik vind zijn krulhaar erg leuk maar zijn krulhaar zag er af en toe niet uit. Hij wilt niet zijn lange krulhaar geknot worden, niet met haargel. Helemaal niet! Gewoon los en wild/messy vooral aan de voorkant. Dus besloten wij om zijn haar te knippen. De eerste planning was alleen de puntjes knippen en zijn krulhaar lang liet blijven. Hij wilt niet naar de kapper en liever dat dit mama doet. kijk mee

Djess was blij toen maar een beetje geknipt maar het zag er toch niet zo goed uit dus besloten wij dat zijn haar kort knippen. Blijkbaar is het toch niet makkelijk krulhaar knippen. En jammer genoeg dat zijn mama geen goed kapper dus het heel kort geworden. Djess vond het niet zo leuk (kwestie van wennen) maar hij ziet er fris uit. En zijn haar groeit snel weer. Volgende keer ga ik eerst tutorial hair cut filmpje kijken voordat ga ik zijn haar knippen. Ik heb dit tutorial filmpje gevonden. Die van mijn man doe ik regelmatig maar dat is makkelijk…gewoon kort/half kaal knippen.

Djessvh

NOTE : Vandaag gaan wij dagje uit : Ikea (Djess`s last zomervakantie bestemming 😀 )

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like