Follow:

Djess 36 weeks

Zonder foto van Djess vindt toch beetje mis en dus heb vandaag snel scrap gemaakt en ook filmpje 😉

Djess kan nu in eentje lekker spellen, soms (vaak) trekt aandacht om hem te knuffelen en natuurlijk doe ik graag hem knufellen en drink nodig natuurlijk :baby: In de box kan Djess ff spellen als ik aan het koken ben. En als op de vloer….Djess kan overal naartoe en meestal naar de plekjes die mag niet aankomen. Oja…Als BV, wil Djess zitten, zodat Djess naar andere dingen kan kijken. Zo leuk :hihi: te zien als Djess in box aan het trappelen. Qua eten is niet veranderd. Djess eet graag yoghurt maar dan met rijsbloem (thank to Oma) en Djess vindt het lekker.. :yumie: . Voor mij :bleh: erg zuur. Djess kan lekker knabbelen met soepstengels. En oja…ben vergeten te vertellen dat Djess`s haarkleur niet meer zwart maar wordt donkerbruin.

Djess is net wakker van zijn dutje vanmiddag…ik maakte snel foto`s van 😀 :pict:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HcjC-QdTq6s[/youtube]
En ik…vergeten ….dat ik niet kan volhouden als wil pipis…En ook als hoeste, springt..dan…creeeet natte onderbroek :blush: . Ik heb ook pampers nodig :huahua:

Share
Previous Post Next Post

You may also like