Follow:

Review : Sen7 “mini-verstuiver”


Sen7 is een fragrance atomizer “mini-verstuiver”. Ze hebben 3 categories namelijk : Sen7 Classic, Sen7 Colour en Sen7 take two. Ik kies red kleur van een van Sen7 Colour.


Ik ben zo blij toen deze binnenkreeg want het was precies op my verjaardag dus net als cadeautje voor mij. En zoals misschien jullie weten, ben gek op parfume en wil graag lekker ruiken maar geen zin grote fles in de tas overaal meenemen. En met Sen7 kan ik my fav. parfume overal meenemen.

Het is cute…lekker mini (lengte 7cm en breed 4cm). Het vorm lijkt op een ei maar dan plat (niet te plat natuulijk). Ideaal dus om overall mee te nemen in je beautytasje. Het is makkelijk je fav. parfume naar deze mini-verstuiver in doen, zoals hieronder de intructie zien.

En als hij leeg is, kan je hem gewoon opnieuw vullen met je een andere fav. parfum. Het is wel prijzig maar hij ziet er chic uit en ben erg blij want ik kan my fav. parfume blijven spuiten.


Ik vind die Sen7 take two echt leuk want je kan zelf kiezen welke kleur wil je combineren. Het is ideaal als klein kerstkadotje.

Deze cute Sen7 mini-verstuiver kan je bij Sen7 bestellen. Het kost €29 per stuk

Deze product heb ik gekregen van Sen7

Share
Previous Post Next Post

You may also like