Follow:

Djess 37 weeks

Eergisteren werd Djess beetje heuh…..eh…. wij dachten dus dat Djess heeft last van ijn tandje…Ja…wij zien dat de bovenste er tandje gaat komen. Dus wij hebben chamodent druppels gegeven en dat helpt. Djess werd weer vrolijk en energiek. Af en toe laten wij Djess buiten de box kruipen…ok het is vermoeiend maar ik denk goed voor Djess …ff overal kruipen. En als klaar met douchen, aankleden…hup…zelf kruipen naar woonkamer. makkelijk he..! En ook avond douchen…hup….Djess kruipt naar papa die aan het wachten met badje en warm water voor Djess. Djess kruipt zo snel…binnen een paar seconden al op andere kant. Als vervelend doet dan moet terug naar de box. Ja…Djess kruipt naar plekjes die mag niet aankomen. Natuurlijk protest als terug naar box maar dan snel voorbij als wij ff snel met hem spellen dan….kan hij ff in eentje in de box spellen en…..een paar minuutjes later…ja hoor…Djess staat in de box.

Oja… vandaag zie ik sneeuw buiten en ff snel naar buiten (ff wandelen) met Djess en Djess keek met grote ogen….(hmmmm wit geworden overal :wow: 🙄 ).

Ben niet zo jong meer en elke keer Djess optillen, buigen…dan krijg beetje rugpijn…gelukkig heb warm massage gel en olie van Soulmade Cosmetics (review) dat helpt wel en ook lekker warm krijgen met heerlijke natuur geur.

Share
Previous Post Next Post

You may also like