Follow:

Djess 38 weeks + Filmpje

Wat Djess kan en leuk om te doen deze weeks?!
Djess vindt het leuk om te staan. Elke keer weer staan…en staan. En natuurlijk kruipen overal naartoe. Djess kan ook in het water spelletje met zijn mondje…broooeeeekkkkkkboekkkkboekkkk! Meer lachen met geluidjes als wij met spellen…eigenlijk simpele spelletjes maar Djess kan het lachen…Zo leuk!

Toen wij in de sneeuw wandelden, trappelde Djess in de sneeuw en Djess vondt het leuk. Ik heb niet op foto`s gemaakt maar filmpje.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=56Az3-l0Y-I[/youtube]


Een paar dagen terug…op 3 december zag ik Djess`s knieen omhoog en tegelijkertijd zijn billen ook. Helaas heb ik niet op foto/film gemaakt van zijn 1ste knie en billen omhoog. Gelukkig heb ik vandaag goed gelukt om dat moment op foto`s te zetten. Yes! :pict: nieuwsgierig…kijk mee!

Ik ga nu naar jullie blog bezoeken…!
Fijne avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like