Follow:

Review : HURRAW! Lip Balm


HURRAW!
Dit is naam van een lipbalm. Ik vind echt leuke naam (leuk bedacht), vind je niet?! Hurraw!
Niet alleen de naam vind ik het leuk maar de lipbalms zelf hebben all natuur ingredient zoals vegan (no animal), organic. Ik heb 3 smaken in Black Cherry Tinted Lip Balm, Vanilla Bean Lip Balm en Licorice Lip Balm. Ik ga vandaag voor jullie korte reviewen.
De balm zit in transprant plastick oval tube met label eromheen, met een transprant dopje die je kan gewoon trekken en de onderkant kan je draaien zodat de lip balm kan omhoog en ook terug zakken maar het werkt niet soepel als de balm wil terug zakken naar beneden, dat is minpunt van soort dit verpakking. De lipbalm maakt myn lippen meteen zacht voelen. Ze ruiken lekker, vooral de Vanilla Bean…lekker! Als je van beetje spicy houd dan kan je je lippen met Hurraw! Licorice lip balm smeren, bovendien voel je je lippen zacht aan. De Black Cherry heeft iets klein beetje tinted in my lippen en heb geporbeerd op myn wangen als blush….en Hurraw! het is ook mooi als blush, het plakt niet en mooi glans blush geven..love it. Dus die Black Cherry gebruik ik in my lippen maar ook voor blush.

Voordelen :
– Leuke naam
– Ruikt lekker
– My lippen voelen zacht aan
– Smooth
– Natuur ingredient
– Not animals tested
– Gluten Free

Nadelen :
– Online bestellen
– De onderkant draait niet soepel als de balm terug zakken.

HURRAW! Lip Balm kost $3.79 per stuk die kan je op HURRAW! webshop bestellen en minimale online bestelling is 3 tubes. Hurraw! ships Worldwide!

Deze product heb ik gekregen van Hurraw!

Share
Previous Post Next Post

You may also like