Follow:

Djess 50 weeks & Filmpje

Time voor wekelijke Djess artikels en vandaag is de 50ste weeks. Djess middagdutje is maar 1 keer de laatste tijd, geen vaste tijden…soms half 11, soms hal 1 en andere dag om half 2 of half 3. En niet zo lang ook, maar half uurtje of 1 uurtje. Best wel vervelend af en toe 😀 want ik kan niet soms andere dingen doen. Graag samen doen. Heerlijk zo als Djess ff lang :slaap: middagdutje doen. Het is best niet makkelijk om in slaap te krijgen, moet BV :baby: dan kan in slaap gevallen, I know no goed gewoonte.

Echt veel bewegen en ook tijdens BV. Verder kan heerlijk luisteren naar Djess lacht :huahua: en zo leuk als Djess naar mij een kusje geven maar soms wilde hij niet mij kusje geven. Avond slaap kan wel makkelijk, af en toe tijd nodig en op dezelfde tijd ongeveer om 22.30 vraag BV :baby:
Eten is redelijk. Elke dag anders…soms veel, soms maar klein beejte en soms geen zin eten. Als veel eten, ben natuurlijk blij en als Djess geen zin in dan :kwaad: best niet leuk! maar natuurlijk is er redenen he..! omdat de tandje komt ofzo of voel niet zo lekker of volbuik door knabellen.
Wat nog meer…hmmm ik denk dat was de boekdag van Djess

Heb foto bewerkt met deze tutorial, best goed gelukt :yes: en bokeh toegevoegd.

Er waren 2 katten en dan werd Djess nieuwsgierig van. Verder heeft Djess nieuw schoentjes nodig, die comfortabel voor lopen.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vP0NGPlZJYI[/youtube]

Share
Previous Post Next Post

You may also like