Follow:

Fashion friday : Red sweatvest

2019-FFDj3a Het was heerlijk zonnige dag. Na lunchtijd ging ik samen met Djess even fietsen. Rustig wind maar toch wel een klein beetje koud, vooral tijdens fietsen. Maar als je op het terrasje of in de tuin zat, was het heerlijk om de zonnige dag te genieten. In dit blogpost laat ik outfit van Djess zien. Kijk je mee.. 2019-FFDj3aa Ik liet Djess`s twee jassen (niet die hij dagelijks draagt) een tussen jas en sweatvest. En hij heeft voor sweatvest gekozen. Deze jas heb ik vorig jaar gekocht in grote maat. Voor broek draag hij een chillbroek/zachte broek die ik bij de zeeman gekocht. De meeste chillbroeken van Djess en mezelf heb bij de zeeman gekocht. Een fijne chillbroek. De schoenen is van de zara die ik in de sale heb besteld. Zijn enige sneakers want de andere is te klein. De maat van de sneaker is 36 maar het past ook bij mij. 2019-FFDj3aaa 2019-FFDj3aaaa 2019-FFDj3aaaaa

Wearing : Sweatevest – C&A | Broek – Zeeman | Sneakers – Zara | Pet – verjaardagcadeu

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like