Follow:

Djess : Berenang & Videoblog

Goede morgen! Al een tijdje vroeg Djess om samen te zwemmen en mama foto`s maken maar elke keer lukte het niet. Een dagen haaden wij geen tijd voor. Eindelijk konden wij naar zwembad te gaan. Djess heeft veel zin in. Oh my God… Djess kunt heel goed in diepe gedeelte de voetjes bewegen. Ik… ik voel me veilig als mijn voeten op de vloer kunt staan. Daarna lekker patat opgegeten en naar o-ma o-pa langs.
Vandaag gaan wij eerst onze keuken de muur verfrissen (wit kleur). Als de muur droog is dan kan de andere kasten (tweede hand kasten) ophangen. Bedankt voor kasten tante Jeannet en pa ma
Ik heb zin in om de muur te verven 😉 Nu laat ik een paar foto`s zien die ik gisteren heb gemaakt. Fijne zondag allemaal!
DjessDjessDjessDjessDjessUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fo08F-kGzBQ&[/youtube]

Share
Previous Post Next Post

You may also like