Follow:

Hello, march! & photo a day

Hello March
Goede morgen! Bye..bye February en say hello march! Vorige maand ben ik niet elke dag blogpost plaatsen. Soms is het toch fijn om even niks te bloggen 😉 Ik was bezig foto album 2013 Djess aan het maken en gelukkig is het klaar, alleen nu wachten tot hij binnen is. Ik ben benieuwd! Het weer was fijn dat af en toe prachtig maar deze dagen zijn grijze lucht. Hopelijk in march prachtig weer… love blauwe lucht. Wel zie ik prachtig bloemen bloeien. Ik word vrolijk van (in kou weer brrr nog voor me).

Maand february heb ik photo a day afgemaakt. Zoals ik eerder vertelde, doe ik mee drie photo a day @fmsphotoaday, @my_365 en @mcpphotoaday. Ik probeer gewoon met mobiel foto`s te maken. Handig!

Hi March be good for us!
FMS photoaday February2014MCP photoaday February 2014

Share
Previous Post Next Post

You may also like