Follow:

Djess & Dhini`s shoplog

Time voor haul`s artikel te showen :blush:
Vanmorgen zijn wij naar centrum geweest. Eigenlijk is Arjo ziek (keelpijn, neus-snoteren, hoofdpijn) maar wij vertrokken toch naar centrum, want ik was beetje &@#@&. Ik heb wel tegen hem gezegd. Als echt niet lekker, blijven wij gewoon thuis. “Arjo zei… gaat goed hoor!”


In centrum ff langs Prenatal voor Djess (grote maat nodig 74) maar helaas geen meer in de sale 🙁 nou naar Xenos langs voor Sierlint kopen en dan langs Action daar heb ik A4 boekje, bloknote, zelfklevende decoratie gekocht en Arjo verf-spullen gekocht om schoolbord te verven. Dan Arjo naar zijn kennis die in centrum woonde samen met Djess en ik in eentje ff winkels bij winkels langs. Dan naar Douglas voor samples en langs TBS daar heb handcreme en naar Name it kleerjtes voor Djess gekocht toen naar V&D samen met Arjo en Djess (Djess sliept lekker) dus wij konden lekker eten bij V&D. Ik salade met broodje…lekker! (love salade). Verder naar Hema, daar heb ik Djess kleertje gekocht met Djess`s VVV kadobon en ik A4 boekje. Dat was het

Jullie ook wat geshopt vandag/afgelopen dagen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like