Follow:

Djess : Eerste dag op de peuterzaal

Dear Bloggie, Vandaag is de eerste dag voor Djess in peuterzaal. Vanmiddag vertrokken wij met de fiets naar peuterzaal. Ja.. papa Arjo nam vanmiddag vrij om samen Djess naar peuterzaal te brengen. Het was lastig ingang zoeken, maar eigenlijk zijn wij lang geweest. Beetje onduidelijk of geen boord met daarom “Kabouterjte”. Maar goed zijn wij in de peuterzaal. De jufvrouw zei “Goede middag Djess” Maar Djess was sprakeloos en beetje slaperig want niet middagdutje. Wij zagen op Djess ogen. Maar Djess keek naar andere kinderen dus vergeten dat hij slaap had.
Eerste keer naar Peuterzaal
In peuterzaal pakte gelijk de speelgoed en zelf spelen. In het begint op de vloer maar de jufvrouw zei..op tafel dus Djess zat op stoeltje en zoet spellen en af en toe naar ander kinderen die heen en weer liepen op rond renden. Maar Djess was weer bezig met eigen spel goed. Een uurtje later ging pa Arjo naar huis en ik bleef bij Djess. Djess was best rustig spellen, alleen af en toe nog steeds naar mij keken of die mag of niet. Bijvoorbeeld toen een bekertje kreeg (samen drinken) en koekje erbij. Djess at de koek niet gelijk dus ik zei tegen Djess…jam..jam… Djess dan at Djess die koek. Andere kinderen aten de koek snel op en Djess nog niet (drinken ook, andere twee keer kreeg, Djess maar eentje want zo langzaam opdrinken).
Daarna even buiten op zandbak spelen en terug naar de klas, hand wassen dan kreeg stukjes appels. Djess at zoals gewoonlijk ook lekker slowly. En toen tijd om naar huis. Alle kinderen renden naar hun ouders en Djess deed rustig alle stoeltjes onder de tafel netjes terug duwen.

Thuis drink Djess in de tuin lekker pakje chocomelk en naar Bumba kijken en toen..boeing….zzzzz Djes viel in slapen. Bekaf. Ik denk dat Djess om 11 uur naar bed gaan voordat naar Peuterzaal gaan. Best moeilijk tijd eigenlijk want Djess gaat meestal na lunch middagdutje doen. Dus moet wat veranderen, denk ik. Morgen ga ik proberen dat Djess om 11 uur middagdutje te doen. Hoop het lukt!

Dat was het Bloggie de dag van Djess. Alle eerste in de peuterzaal. Tot donderdagmorgen!
Eerste Peuterzaal

Share
Previous Post Next Post

You may also like