Follow:

Djess en herfst

Goede avond! Wij gingen snel fietsen om fris neus te halen. Gelukkig was redelijk rustig daar (meestal rondlopende honden kunnen hier doen). Dus wij gingen snel even foto`s maken en natuurlijk kijken of er honden poepen liggen. Het weer was ook heerlijk, wel winderig maar dan niet zo koud! yay! Snel verder fietsen en een paar bladeren meenemen. Snel verder weer fietsen richting kruidvat en Lidl voordat zijn nichtje komt. Thuis kreeg ik berichtje dat het gaat niet door. En dan ontving twee pakketjes een ebay en een SansOnline bestelling. Happy!

Een paar foto`s een beetje licht en de andere te donker dus ik laat ze bewerken. Het is wel goed gelukt…gelukkig! Eerlijk wil ik elke dag buiten gaan om prachtig herfst op foto`s vast te leggen. Vorige jaar heb ik ook gedaan en samen met mijn lieve man en Djess. Klik hier om foto`s terug zien. Hopelijk komende dagen droog want ik wil de bladeren omhoog gooien. Het is leuk voor foto`s 😉

Untitled
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Canon 600D + 50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like