Follow:

Djess gaat naar gymmen & peuterzaal

Hoi..hoi…Vanmorgen gingen Djess en ik vandaag naar gymmen en pappa ook mee want pappa Arjo is nog vrij dagen. In het begin was Djess erg entusiast en daarna werd hij vervelend, andere kinderen ook..gelukkig 😀 Na lunch ging Djess even middagdutje en ging best snel te slapen…moe, denk ik. Voordat om 13.00 uur werd Djess wakker, aankleden en hoep..lah op pappa fiets richting peuterzaal. Vandaag bracht mijn man Djess naar peuterzaal en volgens mijn man ging redelijk en de laatste moment begon Djess mij te roepen…naar mamma toe met tranen op zijn ogen. Helaas geen foto`s van Djess toen op school was. Dus vandaag is voor eerste keer naar gymmen en peuterzaal na zomervakantie.

Djess was klaar om naar gymmen te gaan.

Canon Powershot A2200

Ik ben benieuwd op donderdag want ik ga Djess naar peuterzaal brengen. Mijn plan ga ik Djess vroeg ophalen, anders word ik gebeld door juffrouw dat ik Djess moest snel ophalen 😀 😉 Ja..Djess moet weer aanwennen natuurlijk op nieuw omgeving, nieuw gezichten etc. Dus ik ben snap als straks moeilijk om weg te gaan. Spannend dus!

Oja…omdat wij dachten dat te veel is voor djess dus besloten wij dat Djess naar de gymmen op woensdag om 9-10 uur (i.p.v. maandaag 10-11uur) gaat.

Share
Previous Post Next Post

You may also like