Follow:

Djess : red & blue jeans

Handig zo die afstandbediening want Djess kan ook heel goed, alleen moet nog leren tegelijk poseren. Maar tot nu goed aardig toch poseren en tegelijk afstandbediening drukken.

Vanmiddag gaan Djess naar peuterzaal en ik denk dat Djess zin in hebt want Djess is verliefd op een meisje. Zo grappig om te zien toen Djess op de foto een meisje wijze en verlegen naar mij toe en met glimlacht erbij en de ogen keek naar papa …hi…hi…Djess is verliefd….Djess is verliefd…..

Wearing : Rompies : Hema | tshirt : Cadeautje | Broek : 2de hand | Sokjes : Zeeman | afstandbediening : ebay
maart 2013

Gisteren belde ik mijn moeder en mijn oude zus (videoskype) en zo leuk dat Djess ook mee kletsen, natuurlijk in mijn taal Indonesische taal. En lachen met bude Heni en Djess liet zien de foto`s die op school gemaakt. Zo leuk en lief!

Share
Previous Post Next Post

You may also like