Follow:

Djess & zijn verjaardagscadeaus

Djess
Op donderdag 16 maart is Djess 7 jaar geworden maar wij vierden zijn verjaardag gisterenmiddag. Op zijn verjaardag heb ik niet verjaardag taart gemaakt. Avondeten wilde Djess graag pannenkoek eten dus dan heeft hij gekregen. En vandaag laat ik zijn verjaardagscadeaus aan jullie zien.

Djess
Voordat het feest begon, ging snel LEGO taart maken maar de taart ziet er niet zo woow uit …zoals bijvoorbeeld de taart die door prof kok/bakker of keukenprinses. En ik heb niet op foto`s met DSLR camera gemaakt, wel met mij smartphone dus het ziet er niet zo geweldig uit. Maar het is wel lekker taart en belangrijk is mijn zoon blij mee met mijn zelfgemaakte LEGO taart 😀

Djessvh

Djess
Djess en zijn verjaardagscadeaus. Dank jullie wel allemaal. Djess is helemaal happy

Djess

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like