Follow:

DIY : uitnodiging LEGO birthday kaarten

LEGO invite birthday card
Dit jaar wil Djess kinderfeest geven. Alleen heb ik geen idee wat ik moet doen en hoe ga ik dit aanpakken. Omdat wij de kinderfeest niet gelijk op dezelfde dag en niet deze week, ik heb samen met mijn man eerst bespreken en Djess. Vorig jaar had ik wel er zin in maar dit jaar wil ik toch niet in huis de kinderfeest doen. Ik verklap hier niet. En omdat de kinderfeest over volgende week is, kan ik eerst uitnodiging kaart maken. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze LEGO uitnodiging kaarten heb gemaakt. Kijk mee

Wat heb je nodig :
– Harde papier/Cardstock (bij Action gekocht
– Sharpie pen of andere penen, potlood
– Schaar
– LEGO template (pinterest
– Printappapier
– Printer
LEGO font

Hoe? Zie filmpje hieronder

LEGO invite birthday card
Ik gebruik verschillende kleuren want ik vind het toch vrolijker. Hoewel de feest niet veel met LEGO steentjes of speelgoed is, vind ik het wel toch leuk de kaart als uitnodiging.

Veel DIY plezier!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like