Follow:

Djess`s haul “Zara”

Dear Bloggie, Handig zo online kopen 😉 vooral je niet zo veel tijd hebt, ziek zijn of slecht weer. Zoals je weet, meer dan 2 maanden zijn wij ziek geweest en sindsdien gaan wij niet winkelen vooral ik 😉 behalve wij naar supermarkten gaan en dat is maar ook hier in de buurt. En je weet het wel dat ik eigenlijk gek op shopping ben en bovendien de kleren van Djess wordt kleiner en zijn schoentjes is tijd voor nieuw.

Dus omdat ik (wij) niet naar centrum kan gaan, klik dan ik via online 😉 Eigenlijk kwam de pakketje gisteren binnen maar ik was niet thuis (was op peuterzaal) dus nieuw afspraak en vandaag binnen yay… Djess is helemaal happy, vooral de schoentjes, die gelijk dragen en rende rond huis :yes:

Eerlijk zie ik leuke dingen voor mezelf maar nee, nog niet…eerst voor Djess. Hopelijk kan ik voor mezelf bestellen/kopen ha..ha…!

Schoentjes, korte broek en een jeans bij zara besteld

de witte veter kan uitwisselen met die groene. Leuk toch!

Share
Previous Post Next Post

You may also like