Follow:

New camera : Canon 80D + 10-18mm

Canon 80D + 10-18mm
Een paar artikel terug vertelde ik dat mijn DSLR camera canon 600D het klepje stuk is gegaan. Helaas maar de camera werkt het nog wel. En al lang voordat het klepje stuk is (Canon 600D), wil ik zo snel andere camera kopen maar ik wacht op actie. Helaas na lang wachten komt een leuke actie niet maar het kans dat ik nog verder kan sparen. En zoals jullie weten, wil ik zo graag Canon 70D. Als ik bij de media markt binnenkwam, pakte ik altijd Canon 70D en 80D maar door de prijs wish ik voor Canon 70D. Ik koop bijna Canon 70D, alleen overal geen op voorraad dus ik bleef maar verder sparen. En toen plotseling besloot ik Canon 80D kopen. Eerst alleen body maar toch wil ik met lens erbij maar niet standaard lens 18-55mm. Graag andere lens.

Op 18 augustus is mijn nieuw camera Canon 80D + 10-18mm binnengekomen. Yes..Yes..eindelijk heb ik nieuw camera. Oja…ik wil nieuw camera kopen maar dan niet door kapotte camera. Eerst kapotte Canon 500D en dan kocht ik Canon 600D en nu kapotte 600D en kocht ik Canon 80D. Ik wil eigenlijk beide oude camera werken nog goed maar ik heb de nieuwe. Graag wil ik de oude camera aan Djess geven maar tja als kapot dan dat helaas kan niet.

Nu ga ik even veel oefeningen en aanwennen want Canon 80D iets anders. Ik kocht deze camera bij Kamera Express en met actie retour €20 (niet zo veel, meestal is er actie €50 meer ofzo).

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Andrea

  Ah wat een mooie camera ik hoop dat je er vele mooie foto’s mee mag maken!
  Andrea´s last blog post ..Wanneer laat je je kind alleen op straat spelen?

  23 August 2017 at 14:49
 • Reply nicole

  Wauw, dat is een indrukwekkende camera zeg! Daar kun je vast prachtige foto’s mee maken.
  nicole´s last blog post ..Oomen stroomt over: over de overgang en nog veel meer

  23 August 2017 at 09:28
 • Reply Nienke

  Canon is een super fijn merk! Veel fotografieplezier, ben benieuwd naar alle foto’s die je ermee gaat maken!
  Nienke´s last blog post ..Zomerse favorietjes van Balea.

  21 August 2017 at 12:05
 • Reply Kim

  Mooie nieuwe camera!
  Kim´s last blog post ..Geluksmomentjes van de week #4

  20 August 2017 at 18:27
 • Reply Kayla

  Wauw! Mooie camera heb je gekocht!
  Kayla´s last blog post ..Essence – I Want Candy

  20 August 2017 at 18:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge