Follow:

New camera : Canon 80D + 10-18mm

Canon 80D + 10-18mm
Een paar artikel terug vertelde ik dat mijn DSLR camera canon 600D het klepje stuk is gegaan. Helaas maar de camera werkt het nog wel. En al lang voordat het klepje stuk is (Canon 600D), wil ik zo snel andere camera kopen maar ik wacht op actie. Helaas na lang wachten komt een leuke actie niet maar het kans dat ik nog verder kan sparen. En zoals jullie weten, wil ik zo graag Canon 70D. Als ik bij de media markt binnenkwam, pakte ik altijd Canon 70D en 80D maar door de prijs wish ik voor Canon 70D. Ik koop bijna Canon 70D, alleen overal geen op voorraad dus ik bleef maar verder sparen. En toen plotseling besloot ik Canon 80D kopen. Eerst alleen body maar toch wil ik met lens erbij maar niet standaard lens 18-55mm. Graag andere lens.

Op 18 augustus is mijn nieuw camera Canon 80D + 10-18mm binnengekomen. Yes..Yes..eindelijk heb ik nieuw camera. Oja…ik wil nieuw camera kopen maar dan niet door kapotte camera. Eerst kapotte Canon 500D en dan kocht ik Canon 600D en nu kapotte 600D en kocht ik Canon 80D. Ik wil eigenlijk beide oude camera werken nog goed maar ik heb de nieuwe. Graag wil ik de oude camera aan Djess geven maar tja als kapot dan dat helaas kan niet.

Nu ga ik even veel oefeningen en aanwennen want Canon 80D iets anders. Ik kocht deze camera bij Kamera Express en met actie retour €20 (niet zo veel, meestal is er actie €50 meer ofzo).

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like