Follow:

Djess`s outfit : ice cream

Op een site heb ik template van ice cream die je zelf uitprinten in fotopapier maar helaas pindakaas onze printer werkt niet dus ik tekent maar met textiel pencils die ik bij Ikea had gekocht. Nu alleen nog lekker iets warme weertje nodig om kort mouwen te dragen maar voor DJ geen enkel probleem want DJ heeft geen koud met dit weertje. Dus tijd om mijn stoere modeltje met dit zelfgemaakte ice cream tshirt te showen.
Planning gingen wij even fietsen want buiten zonnig maar kwam Hagels vallen dus ging niet door. Straks gaat DJ eerst zwemmen dan vanmiddag gaan wij uiteten met alle familieleden want mijn schoonouders 50th jaar getrouwd.


Wearing : Jeans – zara | topje – zeeman (zelfgemaakt ice cream) | shoes – van Haren

Ice cream outfit

Ice cream outfit
Ice cream outfit
Ice cream outfitIce cream outfit
Ice cream outfit

Share
Previous Post Next Post

You may also like