Follow:

Fashion friday : Skate Tewa

Stoer Djess
Het was heerlijk weer afgelopen woensdag. Lekker om te picknicken en wij hebben dat gedaan. Voordat ik Djess op school ophaalde, nam ik broodje, drinken en fleece plaid mee. Het was rustig op speeltuin dus die werd onze prive tuin 😀 Grote tuin die alleen maar voor ons 😉 Alleen op sommige plekjes liggen troepen. Zo jammer is dat. Maar ik schrijf niet over de troep. Vandaag ga ik outfit van Djess showen. Deze setje heb je wel een gezien op mijn vorige blogpost, hier vind je en andere outfit hier.

Stoer Djess
Djess droeg een simpel zwart shirt Name it met short mouwen. Met skate print maak de shirt iets extra leuk. Deze stoere jeans in een verwassen look van het merk Dutch Dream Denim. Die dubbele kniestukken vind ik erg leuk. Het geeft de jeans stoer look geven. Het was nog niet echt koud dus droeg Djess een zomer schoenen. Deze stoere zomer schoenen heeft een leuke print “camouflage“.

Stoer DjessStoer DjessStoer DjessStoer DjessStoer Djess2016DjOutfit8a

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like