Follow:

Djess`s outfit : Snowpop

Ik hou niet van koud weertje maar als er sneeuw, bewonder ik het. Het blijft zo bijzonder voor mij want vroeger toen ik nog in mijn land woonde, dacht ik “oei…lekker sneeuw…heerlijk afgekoeld en ik kan gelijk de ijs maken of de sneeuw gelijk hap. Mijn moeder deed het wel toen vorige jaar hier was, was er hagels slag. Behalve bijzonder en bewonder, wil ik altijd foto`s maken als er sneeuw 😀 Dj vindt het ook leuk en gisteren samen sneeuw pop maken voor eerste keer 😀 Helaas de filmpje niet gerecord maar gelukkig heb ik foto`s met de sneeuw pop.

Maken jullie ook sneeuw pop of wandelling?

Wearing : Broek/shirt – zeeman | Muts – Action | Jas/vest – C&A | Laarzen – Lidl | Handschoenen – van Opa |
Untitled

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Me – Thermo legging : Bigbazar | Jas ? | Shoes ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like