Follow:

Fashion friday : 128

Djessvh
Heel erg lang geleden plaats ik niet meer outfit foto`s van mij en ook van Djess. Vorige week woensdag was heerlijk weertje en Djess had er zin in om even naar speelpark hier in de buurt te gaan. Dat was kans te combineren met outfit foto`s van hem. Kijk je mee

Djessvh
Djess draagt nu jeans maat 128. Het is nog te lang en iets te groot maar dankzij elastiek en knopje in de broekje kan ik makkelijk klein maken en de lengte van de broek kan gewoon oprollen. Maat 122 begin te kort voor hem. Toch blijft het lastig om te kopen…maat 122 te kort, maat 128 nog iets te lang. Dan kies ik voor 128 want zonde als maat 122 koop en alleen maar 1-3 keren gedragen. Oja..de broek heb ik al lang geleden in sale op zara webshop gekocht. Omdat deze jeans is maat 128 nog iets te lang voor hem dus ik heb de onderkant opgerold.

Djessvh
De shirt is van hm die hij toen zelf gekozen. De jas heb ik ook op zara in de sale gekocht. Love sale

DjessvhDjessvhDjessvhDjessvh

WEARING : Jeans & Jas & Shoes – zara | Shirt – H&M

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like