Follow:

Doe mee en Win – 4 zilveren tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival 2019

Banner-1200-X628 DOE MEE EN WIN! ? Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ? Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Kijk hier hoe je deze tickets kunt winnen

Elsa-2 Mickey-Minnie-Donald-en-Goofy Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen. Duik “Diep in de Zee” en beleef een een fantastisch optreden van Sebastiaan in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt met de pittige Rapunzel en laat je betoveren door Disney’s Belle en het Beest.

DOE MEE EN WIN! kaartjes voor Disney On Ice Magisch IJsfestival 2019 GESLOTEN

In samenwerking met Disney on ice mag ik 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht weggeven. Lees voor deelname de algemene winactie voorwaarden (hieronder) door. Wat moet je doen om kans te maken op deze te gekke prijs?

Wat moet je doen:
volg instagram dhininl en of like facebook dhini.nl en laat een reactie achter onder het bericht over de winactie.


Disney On Ice Magisch IJsfestival 2019 Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.
Tickets:
Rotterdam: vanaf 16,50 euro, Family Packs vanaf 71,00 euro.
Utrecht: vanaf 18,50 euro, Family Packs vanaf 80,00 euro.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nlSpelvoorwaarden De winactie loopt tot 15 oktober 2019. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd door middel van random loting. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling. Kijk voor de uitgebreide actievoorwaarden op dhini.nl/site/disclaimer/.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost Persbericht.disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like