Follow:

DERMASENCE AHA Effects plus C

2019-Dermasence-AHAplus-C9a In de zonnigste weken van het jaar heeft onze huid door de Uv-stralingen veel te verduren gehad. In deze periode bouwt onze huid een verdikking op ter bescherming tegen schadelijke stralingen. Met donkere dagen in aantocht, is het van belang om de huid te laten wennen aan een allrounder op beautygebied: fruitzuur, oftewel AHA (alpha hydroxy acids) genoemd. Dat maakt je huid pas echt mooi! Al een tijdje testte ik DERMASENCE AHA Effects. In dit blogpost laat ik jullie weten wat ik ervan vind. Lees je mee

2019-Dermasence-AHAplus-C9aaaa2019-Dermasence-AHAplus-C9aaa Multi-getalenteerd fruitzuur
Fruitzuren lossen dode of verharde huidcellen op. Dit maakt de huid egaal, zacht en vermindert een grauwe, vermoeide teint. Tegelijkertijd stabiliseert hun lage pH-waarde de zuurgraad van de huid en maken ze de huid resistenter. Ook bieden fruitzuren een diepgaand anti-aging effect, doordat ze bij langdurig gebruik de collageenaanmaak stimuleren. Het resultaat is een echt AHA-effect: een stralende, frisse en egale teint.

De cream smeert makkelijk en trekt goed in de huid. `s avond smeert ik hem op schone huid. Het licht tintelende of warme gevoel wordt veroorzaakt door de cel activerende effecten van de fruitzuren – en is dus absoluut wenselijk. Zodra de huid gewend raakt aan de AHA-verzorging, zal het tintelende gevoel verminderen en na verloop van tijd volledig verdwijnen. DERMASENCE AHA Effects plus C. Maar bij mij geen tintelende of warm gevoel aanvoelen. Ieder avond voor ik slaap ga, smeer ik mijn huid met deze cream. De cream trekt goed in de huid en de volgende dag voelt ik mijn huid heerlijk zacht aan. DERMASENCE AHA Effects plus C is een intensieve fruitzuurcrème voor de rijpere huid zorgt voor verfijning van rimpels, kost €25,90 (30ml)

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like