Follow:

Douglas collection – Sun SPF 30 – bodylotion & After Sun

2020-Douglas-Sun7a

Het weer is af en toe fris maar ook wordt de temperatuur erg warm. En voordat de deur uit, vergeet niet de zonnelotion mee te nemen en te smeren. Vandaag blog ik twee van Douglas Collection zoneverzorging producten : een zonnelotion en after sun. Lees je meDouglas Collection – Sun SPF 30 – bodylotion € 13,49 ( 200ml )

2020-Douglas-Sun7ab Douglas Sun SPF 30 zonnelotion zit in een tube met klikbaar systeem. De bodylotion beschermt je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en stimuleert het natuurlijke bruiningsproces. Het product heeft romige textuur daardoor gemakkelijk aan te brengen en trekt goed in, geen plakkerig of vet gevoeld en geen witte waas achter laat. De lotion heeft aangename geur. Beschikbaar in twee formaat van 200ml en 50ml.

Douglas Collection – Refreshing Body Lotion After Sun € 10,49 (200ml )

2020-Douglas-Sun7ac Douglas Collection – Refreshing Body Lotion After Sun zit in een grone fles. Dankzij pompsysteem vind ik erg fijn. Dit product belooft verkoelt en kalmeert de huid. De lotion is een vloeiende textuur daardoor smeert heel gemakkelijk. Het wordt de lotion snel door de huid opgenomen en geeft echt een verkoelend effect. Mijn huid is lekker afgekoeld en heerlijk zacht aanvoelen, geen plakkerig en niet vettig. 2020-Douglas-Sun7aa Deze zomer ben ik klaar met deze fijne twee zoneverzorging Douglas producten. Ze hebben aangename geur. De lotion geeft geen plakkerig en vet gevoel. Douglas collection – Sun SPF 30 – bodylotion & After Sun te koop bij de Douglas en ook online op de Douglas webshop.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like